Steaky

STEAKY Z NAŠÍ ZRÁRNY

U NÁS MASO ZRAJE JAKO VÍNO…

Při suchém zrání masa jde hlavně o správnou teplotu, proudění vzduchu a vlhkost. Sice dochází ke ztrátě váhy, ale maso má intenzivnější chuť a aroma. Navíc je křehčí a šťavnatější.

Doba zrání je hra, při které je důležité i plemeno. My pro Vás vybíráme ta nejlepší. Z hovězího například Limousine, Holštýn, Masný simentál i Český strakatý skot. Z vepřového pak Duroc, nebo Landrase.

S respektem k dokonale vyzrálému masu, už ho jen vyšperkuje k dokonalosti náš gril na dřevěné uhlí X-oven.

 

STEAKY PODÁVÁME VE VŠEDNÍ DEN OD 15 HODIN.

O VÍKENDECH A SVÁTCÍCH CELÝ DEN

RIB EYE (VYSOKÝ ROŠTĚNEC) - suché zrání

Simentál jalovice, ABP Wolowina, zrálo 58 dnů

100g - 245 CZK

STRIPLOIN (NÍZKÝ ROŠTĚNEC) - suché zrání

Simentál jalovice, ABP Wolowina, zrálo 58 dnů

100g - 245 CZK

RUMPSTEAK (KVĚTOVÁ ŠPIČKA) - mokré zrání

Sashi, jalovice, EMI food, zrálo 30 dnů, mokré zrání

100g - 155 CZK

T BONE (NÍZKÝ ROSČTĚNEC A SVÍČKOVÁ) - mokré zrání

Sashi, jalovice, EMI food, zrálo 45 dnů, mokré zrání

100g - 265 CZK

150g FILET MIGNON, DOMÁCÍ HRANOLKY,

máslo s karamelizovanou cibulí, salát mesclun

495 CZK

VEPŘOVÝ KOTLET S KOSTÍ - suché zrání

Dolnorakouský Duroc, Johann Gantner, zrání 25 dnů, suché zrání

100g - 95,-

Steaky podáváme s omáčkou Madeira